Meer over de online magazines

Magazines zijn niet dood, maar ze worden wel online geconsulteerd. Boeiende, korte artikels en beknopte topics op maat van de specifieke doelgroep. Bij Millionaire Media beschikken we over een aantal eigen kanalen en werken we er nog met heel wat andere samen. Zo brengen we jouw boodschap bij de juiste doelgroep, of het nu mannen, vrouwen, wereldreizigers of huismussen zijn.

The Travelling Generation

Het online reis- & lifestylemagazine thetravellinggeneration.be wil reizigers inspireren, laten wegdromen en raken met pakkende verhalen. Een magazine boordevol inside informatie, verborgen plekjes en tips die verder gaan dan het gebruikelijke. Een bron van ideeën voor de volgende reis, trendy nieuwe spulletjes en de hotspots en events waar je simpelweg moet zijn. Het magazine waar je je reismosterd haalt en waarvan je energie krijgt. Voor en door jou: The Travelling Generation.

Het gaat hier om een magazine van Connections, de Belgische reisorganisatie.

Whatmatters

Alles wat mannen boeit: niet meer, maar zeker niet minder. Dit online mannenmagazine onderging recent een totale restyling en mikt op de stijlvolle levensgenieter. Met artikels over wagens, fashion, hotspots en nog heel wat meer, vinden meer dan 40k bezoekers per maand hun weg naar deze website. Leuke interviews en een vleugje vrouwelijk schoon: alle ingrediënten zijn aanwezig om hier een blijvend succes van te maken.

Told You So

Zeg dat Merel het gezegd heeft. Het gezicht en schrijftalent achter dit magazine dat zich op vrouwen richt. Met leuke artikels, wedstrijden en tips weet ze het vrouwelijk publiek te boeien. Told You So is een leuk magazine met een trouwe schare volgers. Een platform met heel wat mogelijkheden in volle ontwikkeling.

Connections

De opties zijn misschien net iets beperkter op Connections.be, maar het bereik is dan ook stevig. Met mogelijkheden in nieuwsbrieven, bannering op de site en exclusieve samenwerkingen, bereik je gegarandeerd de avontuurlijke reiziger. Meer dan 30.000 bezoekers per dag, daar kan je al wat mee.

Influencer marketing met toegevoegde waarde.

ADRES

ASBC - Dendermondestraat 44
2018 Antwerpen

GET SOCIAL